top of page

Veel gestelde vragen

Kan ik de producten direct kopen en meenemen?

Nee, wij verkopen in de boetiek geen producten, wij tonen ze alleen om u te inspireren. U kunt de producten rechtstreeks bij de leveranciers bestellen. Zij leveren de producten dan aan u. Wij helpen u hiermee. 

Moet ik een afspraak maken?

Nee, u hoeft geen afspraak te maken en kunt gewoon binnenlopen. De AfscheidsBoetiek is maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 17.30 uur. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar. 

Wat is het adres van de AfscheidsBoetiek?

Het adres van de AfscheidsBoetiek is: Ookmeerweg 275, 1067 SP in Amsterdam. De boetiek is gevestigd op Herdenkingspark Westgaarde. Als u vanaf het parkeerterrein richting de hoofdingang loopt, vindt u de boetiek na ongeveer 100 meter aan de linkerkant naast het ParkCafé. 

Wat zijn de openingstijden van de AfscheidsBoetiek?

De AfscheidsBoetiek is maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 17.30 uur.

Waar kan ik parkeren?

U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van Herdenkingspark Westgaarde. De AfscheidsBoetiek vindt u 100 meter verderop aan uw linkerkant naast het ParkCafé.

Waarom heeft PC Uitvaart de AfscheidsBoetiek geopend? 

Het motto van PC Uitvaart is alles voor een betekenisvol afscheid. Bij het organiseren van een afscheid moeten veel beslissingen worden genomen en veel keuzes worden gemaakt. Met de AfscheidsBoetiek wil PC Uitvaart op een laagdrempelige manier inspiratie en advies bieden over alles rondom afscheid nemen, rouw en herdenken. 
Ook kunnen bezoekers al hun vragen stellen en hun afscheidswensen vrijblijvend vastleggen.

Waarom is de AfscheidsBoetiek op Herdenkingspark Westgaarde gevestigd?

Herdenkingspark Westgaarde wil niet alleen een locatie zijn waar mensen komen voor een uitvaart of het bezoeken van een graf.  Het park is ook een plek waar buurtbewoners en andere Amsterdammers samen kunnen komen, terecht kunnen voor informatie over afscheid en rouw, kunnen herdenken en rust en inspiratie vinden. Daarom heeft PC Uitvaart de boetiek op Herdenkingspark Westgaarde geopend. 

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page