top of page

do 30 nov

|

Herdenkingspark Westgaarde

Lichtjesavond op Westgaarde

U bent op 30 november van 18.00 tot 22.00 uur van harte welkom om de uitzending onder het genot van een hapje en drankje te komen bekijken op onze locatie Westgaarde. Naast de Lichtjesavond uitzending zijn er diverse muzikale optredens en herdenkingsrituelen om stil te staan bij uw dierbaren.

Lichtjesavond op Westgaarde
Lichtjesavond op Westgaarde

Tijd & Locatie

30 nov 2023, 18:00 – 22:00

Herdenkingspark Westgaarde, Ookmeerweg 275, 1067 SP Amsterdam, Nederland

Over deze activiteit

Op donderdag 30 november nodigen we u uit voor Lichtjesavond op Westgaarde. Ook dit jaar maakt PC Uitvaart een speciale uitzending ter gelegenheid van Lichtjesavond; een avond die in het teken staat van herdenken. Net als vorig jaar wordt de uitzending gepresenteerd door Tanja Jess. U kunt de naam insturen van een dierbare die u graag op deze avond herdenkt, er zijn inspirerende verhalen over verlies, afscheid nemen en herinneren en Jeangu Macrooy treedt op.

U bent op 30 november van 18.00 tot 22.00 uur van harte welkom om de uitzending onder het genot van een hapje en drankje te komen bekijken op onze locatie Westgaarde. Naast de Lichtjesavond uitzending zijn er diverse muzikale optredens en herdenkingsrituelen om stil te staan bij uw dierbaren. Zo zullen we onder andere een urnenbootje te water laten en vindt er een knutselactiviteit plaats voor kinderen.

Indien u met meerdere personen wilt komen is dat uiteraard mogelijk, iedereen is welkom, ook kinderen.

De uitzending is ook online te bekijken en start op ons Youtube kanaal om 19.30 uur.

Deel deze activiteit

bottom of page