top of page

do 02 nov

|

ParkCafé

Steunpunt Nova

Voor ouders die een kindje zijn verloren tijdens de zwangerschap of rond de geboorte organiseert Steunpunt Nova een bijzonder Herinneringscafé.

Steunpunt Nova
Steunpunt Nova

Tijd & Locatie

02 nov 2023, 17:00 – 20:00

ParkCafé, Ookmeerweg 275, 1067 SP Amsterdam, Nederland

Over deze activiteit

Deze bijeenkomst is voor ouders die een kindje zijn verloren tijdens de zwangerschap of rond de geboorte. Steunpunt Nova is het landelijke steunpunt voor ouders die hun baby verliezen en organiseert deze intieme en laagdrempelige bijeenkomst. In het Herinneringscafé is ruimte om te praten over afscheid, rouw en herdenken.

Het Herinneringscafé start om 17:00 uur en duurt tot ongeveer 20.00 uur. Het vindt plaats in het ParkCafé van Herdenkingspark Westgaarde.

Over Steunpunt Nova

Steunpunt Nova, verloren verwachting, biedt hulp en informatie aan ouders die een kindje zijn verloren tijdens de zwangerschap of rond de geboorte. Hierbij geeft Steunpunt Nova richting in een verwarrende en emotionele tijd van verlies.

Ondanks dat je kindje buiten de buik niet of kort heeft geleefd zal hij voor altijd een speciale plek innemen in je leven. De ondertitel van Steunpunt Nova is ‘verloren verwachting’ omdat alle ouders die in verwachting zijn een toekomstbeeld creëren. Het maakt niet uit hoe lang of kort de zwangerschap duurt, als je kindje niet blijft, moet je afscheid nemen van die verwachting.

Deel deze activiteit

bottom of page