top of page

zo 07 mei

|

ParkCafé

Lezing Wies Verbeek

Als iemand weet hoe je een beetje leuk oud kunt worden dan is het wel Wies Verbeek. Als healthy aging-journalist interviewde zij meer dan 80 wetenschappers en gezondheidsexperts met vragen als: waarom slapen we minder goed als we ouder worden en hoe kunnen we dit verbeteren.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lezing Wies Verbeek
Lezing Wies Verbeek

Tijd & Locatie

07 mei 2023, 11:00 – 13:00

ParkCafé, Ookmeerweg 275, 1067 SP Amsterdam, Nederland

Over deze activiteit

Als iemand weet hoe je een beetje leuk oud kunt worden dan is het wel Wies Verbeek. Als healthy aging-journalist interviewde zij meer dan 80 wetenschappers en gezondheidsexperts met vragen als: waarom slapen we minder goed als we ouder worden? En hoe kunnen we die slaap verbeteren? Hoe houd je jouw brein zo lang mogelijk gezond? Wat werkt écht om je lijf een beetje strak te houden? Welke oefening is het beste voor je botten? Kan hormoonsuppletie bijdragen aan een beter seksleven? De allerbeste tips die ze de afgelopen jaren opdeed, bracht ze bij elkaar in dit boek, veelal voorzien van haar eigen ervaringen.  ’n Beetje Leuk Ouder Worden, is een toegankelijk boek vol praktische tips en tricks op het gebied van voeding, mind, hormonen, beweging, uiterlijk en meer. Alles vanuit het idee: kleine moeite, groot resultaat.

Wies Verbeek is journalist voor titels als Nouveau, Radar+, Margriet en Libelle. Ze is ook oprichter van het platform BLOW, waarvoor ze blogt en vlogt over onderwerpen die te maken hebben met een lang, gelukkig, gezond en fit leven.

Tickets

  • Lezing Wies Verbeek

    Met dit ticket heeft u toegang tot de lezing.

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page